• Az Ön kosara üres!

BALETTO csaptelepek

berenybazar termekbaletto csaptelepek
10 100.- Ft.
kádtöltő csaptelep 35mm, 150mm-es, falra szerelhető, fényes, zuhanycsatlakozóval (zuhanycső és -fej nélkül)..
kádtöltő csaptelep 35mm, 150mm-es, falra szerelhető, fényes, zuhanycsatlakozóval (zuhanycs...
10 100.- Ft.
18 250.- Ft.
Termék leírás:Kihúzható fejjel, kb. 130 cm távolságra lehet kihúzni a beépített gégecsövet. A csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és erős krómréteggel van ellátva. A csaptelepre felszerelt perlátor a vizet levegővel keveri, a vízáram így lágyabb és egyenletesebb lesz. A csapt..
Termék leírás:Kihúzható fejjel, kb. 130 cm távolságra lehet kihúzni a beépített gégecsövet...
18 250.- Ft.
8 880.- Ft.
Termék leírás:A csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és erős krómréteggel van ellátva. A csaptelepre felszerelt perlátor a vizet levegővel keveri, a vízáram így lágyabb és egyenletesebb lesz. A csaptelep szállítása tömítéssel és szűrővel együtt történik; a szűrő megakadál..
Termék leírás:A csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és e...
8 880.- Ft.
6 960.- Ft.
mosdó csaptelep 35mm kerámia betét, álló, egykaros, fényes, 10 cm hosszúA csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és erős krómréteggel van ellátva. A csaptelepre felszerelt perlátor a vizet levegővel keveri, a vízáram így lágyabb és egyenletesebb lesz. A csaptelep szállítása tömí..
mosdó csaptelep 35mm kerámia betét, álló, egykaros, fényes, 10 cm hosszúA csaptelep tetsze...
6 960.- Ft.
8 470.- Ft.
mosogató csaptelep 35mm kerámia betét, álló, egykaros, fényesA csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és erős krómréteggel van ellátva. A csaptelepre felszerelt perlátor a vizet levegővel keveri, a vízáram így lágyabb és egyenletesebb lesz. A csaptelep szállítása tömítéssel és s..
mosogató csaptelep 35mm kerámia betét, álló, egykaros, fényesA csaptelep tetszetős formájú...
8 470.- Ft.
8 470.- Ft.
mosogató-mosdó csaptelep 35mm kerámia betét, falra szerelhető, fényes, egyenes, 20cm hosszúA csaptelep tetszetős formájú sárgaréz teste nikkelréteggel van bevonva és erős krómréteggel van ellátva. A csaptelepre felszerelt perlátor a vizet levegővel keveri, a vízáram így lágyabb és egyenletesebb lesz. A csapte..
mosogató-mosdó csaptelep 35mm kerámia betét, falra szerelhető, fényes, egyenes, 20cm hossz...
8 470.- Ft.
Tételek: 1 - 6 / 21 (4 oldal)